Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona acollida per la primera copa de benjamí de futbol 7 organitzada pel Consell Esportiu

La Triola de Sant Sadurní ha estat l’escenari de la final d’aquesta primera edició del torneig

Fa uns dies Sant Sadurní acollia la jornada la tercera i última setmana de la copa benjamí de futbol 7. Una nova competició impulsada pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès que buscava crear més atractiu en les competicions escolars.

El format comptava amb la participació dels 8 equips de categoria benjamí que habitualment prenen part en les lligues comarcals del Consell. 6 d’ells de l’Alt Penedès i 2 del Baix, en concret l’Escola de Futbol Base Vendrell i el Club d’Esports Vendrell. La copa s’ha celebrat entre el final de la primera volta i l’inici de la segona.

De cara al proper curs, la meta es poder tornar a celebrar un torneig similar, comptant amb la participació de més equips i més jugadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: