Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Andreu Claret ha presentat a Vilafranca el llibre ‘1939. La caiguda de Barcelona’

La presentació formava part de les activitats del Taller Cultural de l’Alt Penedès organitzat pel sindicat Comissions Obreres i tenia lloc dimarts a l’Escorxador.

El periodista i escriptor Andreu Claret va presentar ‘1939. La caiguda de Barcelona’ acompanyat per l’historiador Ramon Arnabat. ‘1939’ forma part d’una trilogia sobre la guerra civil espanyola, on Claret fa una aproximació al drama que van suposar la guerra i la postguerra amb molts apunts autobiogràfics. El relat té com a fil conductor la figura de Lluís Companys, que simbolitza la divisió, tant dels moviments de l’esquerra com dels sectors nacionalistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: