Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb la Covid es posa al descobert que sense salut no hi ha economia

Dimecres el Grup Pro Sanitat Pública omplia la sala d’actes de l’Escorxador amb una assemblea oberta per explicar les actuacions que s’han portat a terme fins ara i les que es planifiquen.

Dimecres el Grup Pro Sanitat Pública omplia la sala d’actes de l’Escorxador amb una assemblea oberta per explicar les actuacions que s’han portat a terme fins ara i les que es planifiquen de cara a la primavera. L’acte comptava també amb la conferencia de l’economista, Emili Ferrer, Coordinador a Catalunya de l’Associació Economistes Davant la Crisi. Ferrer recordava que abans de la Covid les polítiques d’austeritat van crear una crisi social i un augment exponencial de les desigualtats. Segons Ferrer amb la Covid hem descobert que sense salut no hi ha economia i que cal una nova gestió de la sanitat pública.

Des del Grup Pro Sanitat Pública, Jordi Junyent explicava que la plataforma ha estat activa, tot i la Covid, des que va néixer a finals de 2020 i ja compta amb unes 43 persones implicades. Pel que fa a les properes actuacions, el Grup ProSantat Pública va avançar que han convocat una concentració a la plaça de la Vila el divendres 11 de març a les 7 de la tarda “Per la Sanitat Pública de Qualitat i Universal”. El Grup considera que fan falta entre un 35% més de metges i infermeres als CAP de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: