Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavi Rodríguez i Gisela Carrión, guanyadors de la 10K Vilafranca 2022

Final disputat en la categoria masculina amb primer i segon classificat separats per 2 segons de diferència. En l’apartat femení, victòria de Gisela Carrión, corrent per sota dels 37 minuts

A banda de l’apartat més lúdico-festiu de la prova, també hi havia lloc per la vessant competitiva. Una cursa amb registres allunyats dels rècords previs, però que no va estar exempta d’interès. Dos noms, els dels guanyadors, Xavi Rodríguez i Gisela Carrión.

Als 5km, al final de la primera volta, ja es destacava un grup de 4 atletes format per l’Angel Martínez, el Xavier Rodríguez, el vilafranquí Albert Ferrer i el Jordi Garcia. Al final la lluita va quedar entre dos atletes que es la van jugar al sprint, decidint el guanyador a gairebé 10 metres de l’arribada.

Es va endur els honors Xavi Rodríguez amb un temps de 32’29’’. Rodríguez també va imposar-se el passat mes de novembre a la Mitja Marató de l’Espirall. El podi el van completar Albert Ferrer a 2 segons, alhora millor atleta local i tercer era Angel Martínez. Quart va ser Jordi Garcia i cinquè Elias Asskali.

En la categoria femenina, la primera de la general va ser la gran favorita, l’atleta de Sant Pere de Ribes Gisela Carrión, que va fer un excel·lent crono de 35’49. Aconseguint baixar dels 37 minuts, fet que li va representar un premi en metàl·lic de 200€, un motiu més de satisfacció.

Per darrere de Carrión, segona va ser Marta Sánchez, seguida de Iziar Lucena. Completaven les cinc primeres posicions Aida Pérez i Francina González. En sisena posició, la millor vilafranquina va ser Foix Montaner amb un temps de 40 minuts i 14 segons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: