Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Solvent victòria del Patí Vilafranca davant l’Alpicat (3-1)

El Patí Vilafranca suma la vuitena victòria del curs en un disputadíssim partit. Diumenge, a la pista del Taradell, últim partit de la primera volta

El Patí Vilafranca segueix amb peu de ferro en aquesta temporada. L’any ha començat una nova victòria, en aquest cas davant l’Alpicat per 3-1. Tres punts importants que consoliden el liderat d’un equip que a falta d’un partit per acabar la primera volta encara no coneix la derrota. Ara mateix els de Toni Porta són més líders que mai, amb 7 punts d’avantatge sobre els perseguidors.

No jugava el Patí a la Poliesportiva des del passat 11 de desembre, en la victòria davant el Rivas per 6-3. El partit va començar molt obert però els gols es van fer esperar.

A 9 minuts per arribar al descans, jugada a la carrera, passada de Roger Martí i Manu Necchi obria la llauna pels vilafranquins. Segon gol de la temporada pel jugador argentí, que s’ha perdut gran part de la temporada per lesió. Mats Zilken marcava per l’Alpicat i posava l’empat a l’electrònic.
Abans del descans, el mateix Zilken va errar el llançament d’un penal. Gran intervenció d’un David Arellano, sempre amb una gran influència en l’apartat defensiu de l’equip.

A la segona meitat, el partit es va tornar una mica més tàctic, i amb més pes de la rotació de la banqueta. Roger Martí va apaivagar el patiment de la Poliesportiva amb el 2-1, a 9 minuts per la conclusió.

Passaven els minuts i tot estava per decidir. Arnau Ribas va veure la blava, i l’Alpicat va disposar d’una directa, que va ser desaprofitada. En la situació de superioritat de 5 contra 3 l’Alpicat va perdonar, i a porteria buida Xavi Aragonès va fer el 3-1 a 6 segons pel final. 18è gol de la temporada pel sadurninenc.

Amb aquesta victòria els vilafranquins continuen una setmana més al capdavant de la classificació i amplia la diferència a 7 punts sobre el Taradell, rival d’aquest proper dissabte, després de la derrota contra el Sant Cugat. El Patí també ha certificat la seva classificació per la propera edició de la Copa Princesa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: