Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura la 38ena edició de la mostra artística Sant Raimon de Penyafort

La casa de cultura de Mas Catarro torna a ser un any més l’escenari de la mostra artística Sant Raimon de Penyafort que s’ha inaugurat amb un espectacle de la ballarina Clara Bonfill.

La casa de cultura de Mas Catarro torna a ser un any més l’escenari de la mostra artística Sant Raimon de Penyafort que s’ha inaugurat amb un espectacle de la ballarina Clara Bonfill. El certamen acull un concurs d’art que enguany compta amb 158 dibuixos a la mostra infantil de 92 participants i 155 obres a la mostra general.

Les obres són de pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia i il.lustració digital. Les més nombroses tornen a ser, aquesta vegada, les de pintura, malgrat que les ceràmica també estan guanyant terreny.

A banda d’un concurs d’art, la mostra, que ja arriba a la seva edició número 38, inclou una àmplia programació d’activitats culturals amb activitats infantils i propostes musicals i artístiques.

Precisament, un dels trets distintius de aquest certament és l’elevada participació d’artistes joves de totes les disciplines. La inclusió de l’apartat juvenil es va produir ara fa sis anys i en aquest temps s’ha anat consolidant

La mostra artística Sant Raimon de Penyafort estarà oberta fins el proper 4 de febrer. El 28 d’aquest mes de gener es realitzarà l’acte d’entrega de premis als guanyadors de les diferents categories.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: