Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’estrena al Casal la pel·lícula d’animació ‘Ratolins i guineus. Una amistat d’un altre món’

S’estrena al Casal la pel·lícula d’animació ‘Ratolins i guineus. Una amistat d’un altre món’

La pel·lícula es podrà veure a la sala Zazie del Casal Societat La Principal el diumenge 30 de gener a les 11.30h.

La pel·lícula es podrà veure a la sala Zazie del Casal Societat La Principal el diumenge 30 de gener a les 11.30h. L’entrada és gratuïta per als socis del Casal i té un preu de 5€ per al públic en general.

‘Ratolins i guineus. Una amistat d’un altre món’ és un film sobre dos enemics mortals, la ratolina Valentina i la guineu Víctor, que es retroben al cel després de patir un malaurat accident. Però al cel han perdut els seu instint natural i s’han fet molt amics. Esperen poder seguir sent amics quan tornin a la Terra, però reneixen amb els papers canviats. Gràcies a la força de l’amistat aconseguiran allò que semblava impossible.

Amb vuitanta escenaris diferents i més de cent personatges, filmats en stop-motion combinat amb tècniques tradicionals titellaires, els realitzadors Denisa Grimmová i Jan Bubenícek han creat una peça lluminosa i amb un toc d’humor. La pel·lícula està recomanada a partir dels 5 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: