Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’endarrereix l’estrena del Noia en aquest 2022 amb l’ajornament del partit a Alcobendas

Durant aquest matí de dimarts s’ha comunicat l’ajornament de l’Alcobendas-Noia, per casos de COVID-19. El partit estava inicialment previst per a aquest dissabte, a les 20h

El Noia de l’OKLliga haurà d’esperar per estrenar el nou any 2022. En aquest cas, el partit que estava previst per dissabte davant l’Alcobendas, corresponent a la jornada 13 de campionat, ha estat ajornat per casos de Coronavirus. Era un partit davant un rival de la zona baixa de la classificació, de fet, ara mateix l’equip és penúltim a la taula de la màxima categoria de l’hoquei estatal, amb 7 punts.

Més diferent està sent la temporada pels de Sant Sadurní, en una temporada amb molts canvis i incorporacions. El Noia, ja té assegurada la participació a la propera edició de la Copa del Rei, i està en quart lloc de la classificació, a dos punts del tercer, que és el Lleida i a cinc del Liceo, segon. Més lluny és troba el Barça, líder amb una diferència de 7 sobre els gallecs.

L’inici de la temporada no va ser fàcil pels de l’Ateneu, que van haver d’esperar fins la 4a jornada de lliga per sumar la primera victòria del curs, després de dos empats i una derrota.

Del que portem de lliga destaca la victòria contundent davant el Reus per 6-1, la victòria davant el Calafell o l’empat agònic per 5-5 contra el liceo, en un partit que perdien per 1-4.

Aquesta temporada, de moment, com la resta d’equips que acostumaven a fer-ho, els de Sant Sadurní no estan disputant competició europea, a l’espera de veure com es resol el sistema de competició i en quin format es disputarà la Copa d’Europa. També es desconeix quin organisme serà l’encarregat d’organitzar-la. Si mirem enrere, els millors equips d’Europa venen de viure un estiu convuls amb la disputa fèrrea entre l’Associació de Clubs i la World Skate Europe.

Ara per ara, el primer pas del nou any 2022 passa per començar amb bon peu en el retorn de la competició després de l’aturada nadalenca. Això sí, a hores d’ara, el retorn haurà d’esperar una setmana més de cara al partit del 16 de gener, a casa, davant el Palafrugell. El duel davant l’Alcobendas, buscarà nova data.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: