Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní, seu de la copa de benjamins de futbol 7 organitzada pel Consell Esportiu

El nou torneig de copa s’allargarà durant tres setmanes (29 de gener, 5 i 12 de febrer)

A partir del proper dissabte, 29 de gener, Sant Sadurní acollirà la nova copa de la categoria benjamí de futbol 7. Una nova competició impulsada pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès i que comptarà amb la participació de tots els equips que disputen la lliga cada cap de setmana. Una copa que s’allargarà durant tres caps de setmana i es disputarà en una única seu.

El format s’ha ideat a partir de les demandes d’un torneig més competitiu i emocionant per part dels diferents clubs de la comarca. La copa tindrà lloc entre el final de la primera volta i l’inici de la segona i tots els equips disputaran el mateix nombre de partits. La nova competició tindrà lloc els dies 29 de gener i 5 i 12 de febrer, data prevista per la final.

En el retorn de les competicions durant el mes de gener, des del Consell Esportiu evidencien l’afectació de la COVID entre els més menuts, però la intenció és seguir endavant amb una normal activitat. De cara al segon tram de la temporada de les competicions escolars, els diferents equips de la resta d’esport també encaren els atractius tornejos intercomarcals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: