Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pro Vegueria Penedès organitza un debat sobre el Pla Parcial Territorial

El quart i darrer dels debats organitzats per l’Associació, previst per al passat 29 de novembre, es va haver d’ajornar per motius d’agenda dels ponents.

Finalment aquest debat tindrà lloc al Vendrell el proper dimecres, 19 de gener a les set de la tarda a l’Auditori del Tívoli.

Des de l’entitat esperen que aquest debat acapari l’interès dels penedesencs i dels mitjans de comunicació atesa la importància del Pla Territorial per al futur del Penedès. Des del final del 2019 no s’ha dit res més de la situació del Pla, i consideren que és necessari activar-lo, acabar-lo i aprovar-lo amb la màxima urgència.

Al debat hi intervindran, Agustí Serra, Director General d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Natàlia Mas, Directora General d’Indústria, Gerard Jané, enòleg, elaborador de vins i caves, i Pau Batlle, arquitecte i urbanista. Clourà l’acte i el conjunt de debats David Alquézar, Delegat del Govern de la Generalitat a la Vegueria Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: