Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olèrdola facilita més mitjans per reciclar amb la instal·lació de 5 mini deixalleries

Olèrdola facilita més mitjans per reciclar amb la instal·lació de 5 mini deixalleries

Les mini deixalleries permeten recollir de manera selectiva fins a set productes diferents i es troben a Moja, Sant Pere Molanta, Sant Miquel, Daltmar i Can Trabal

Les mini deixalleries són petites instal·lacions fixes ubicades dins de l’entramat urbà, en zones molt accessibles que permeten apropar el servei als ciutadans i facilitar la seva participació en la recuperació dels residus municipals. A Olèrdola, abans d’acabar l’any, es van instal·lar fins a 5 d’aquestes mini deixalleries que permeten recollir de manera selectiva fins a set productes diferents. És una actuació d’iniciativa municipal que busca fomentar el reciclatge i apropar el servei a la ciutadania, tal i com resumeix la regidora de medi natural de l’Ajuntament d’Olèrdola, Mireia Mancera.

A Moja, la mini deixalleria està instal·lada al carrer Sindicat, davant del Centre Cívic La Xarxa; a Sant Miquel d’Olèrdola a l’Avinguda Catalunya, davant de l’Ajuntament; a Sant Pere Molanta al carrer Wilson, davant l’entrada escola; a Can Trabal a l’Avinguda Can Trabal , al costat de la parada de bus; i a Daltmar al carrer Taronger, al costat de les escales que baixen a la pista poliesportiva.

Cada mini deixalleria té 7 boques per dipositar-hi bombetes halògenes i incandescents; carregadors; acumuladors i piles; cartutxos d’impressora; piles i bateries; bombetes de baix consum i led; i aparells elèctrics i electrònics de petit format. Les mini deixalleries són instal·lacions complementàries a la deixalleria fixa de referència a on periòdicament es traslladen els residus recollits a la instal·lació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: