Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Modificacions de les Festes de Sant Raimon per adaptar-se a les mesures de prevenció Covid-19

S’han anul·lat el sopar del Bitllet, el Raimons Festival, les havaneres, el Tast Raïm-on i el Vermut electrònic.

L’organització de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca, que se celebren del 14 al 28 de gener, ha informat d’algunes modificacions al programa d’actes per ajustar la celebració a les mesures de prevenció Covid-19 vigents. Un cop analitzades les restriccions, tant d’aforament com d’horaris, i tenint en compte que és molt probable que les mesures actuals s’allarguin dues setmanes més, afectant així de ple les Festes de Sant Raimon, l’Agrupació de Raimons ha decidit la suspensió d’alguns actes i la modificació d’altres. S’han anul·lat el sopar del Bitllet, el Raimons Festival, les havaneres, el Tast Raïm-on i el Vermut electrònic.

D’altra banda s’ha modificat el Castell de Focs, que serà el dissabte 15 de gener, a les 21h. I també s’ha modificat el Concert amb Fakers, amb David Palau, que es farà el 22 de gener al Pati de l’Escorxador, a les 20h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: