Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Olot fulmina el FC Vilafranca amb un contundent 5-1 i tres gols del pitxitxi Sergi Arranz

El Vilafranca estrena l’any 2022 amb una dura derrota en la visita a l’Olot. Dissabte, oportunitat per passar pàgina en el duel davant el Castelldefels al Municipal

El FC Vilafranca comença l’any 2022 amb mal peu, al sumar una dura derrota per 5-1 davant l’Olot, l’actual líder del grup 5 de Tercera Divisió. El davanter Sergi Arranz, pitxitxi de la categoria, es va convertir en el protagonista de la tarda de diumenge al completar un hat-trick.

Tot i el resultat final, l’inici semblava prometedor pel Vilafranca, amb aproximacions de perill a la porteria rival. La més clara va ser de David Acedo, a passada de Dani Sánchez, però la bola va marxar fora, fregant el pal esquerre del porter.

Per l’Olot, a la primera va anar la vençuda. Al 14 de la primera, Jordi Xumetra va ser l’encarregat d’obrir la llauna. El veterà jugador, retornat recentment al líder de Tercera, va batre Casamayor per baix.

Poc després, era Xavi Pluvins qui provava fortuna amb un xut de llarga distància. Una bola mansa que va acabar a les mans d’Albert Batalla.

Als 22 minuts, l’Olot va fer el segon. Eric Callís filtra una bona bola des de la frontal, i Sergi Arranz recull la centrada de Xumetra al segon pal. Era el primer de la tarda per Arranz.

Amb el 2-0 es va arribar al descans. A la represa, ocasions a ambdues porteries. Al 5 de la segona, un altre gol. A la carrera va arribar el tercer de l’Olot, novament amb Xumetra implicat. Ferrón s’incorpora per la dreta i en el refús de Casamayor, Sergi Arranz va tornar a mullar.

Més endavant, gran intervenció de Toni Casamayor després d’un potent xut de Javier Ferrón, salvant el quart.

A mitja hora pel final semblava que el Vilafranca podia somiar amb la remuntada. Jonatan Collado no va perdonar després de l’embolic del porter. Era el 3-1, amb encara molt de temps per davant. Tot era possible.

Però novament l’Olot va imposar la seva llei, amb el quart gol de la tarda, tercer de Sergi Arranz, i al 75, Kilian Villaverde va tornar a marcar pels locals, completant així el repoquer i fent el 5-1 definitiu.

Amb aquest resultat, el Vilafranca es queda en setè lloc de la taula, a 3 punts de la zona de playoff i 10 del liderat. Segona derrota consecutiva abans de rebre el Castelldefels aquest dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: