Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espai La Nau celebra els seus 3 anys amb la satisfacció d’haver promocionat el talent juvenil

El proper 12 de febrer l’espai jove La Nau celebrarà els seu tercer aniversari, amb un seguit d’activitats que han de servir també per donar a conèixer aquest equipament entre el públic més jove.

El regidor de joventut, Miquel Medialdea, comentava que han estat tres anys molt complicats però que s’ha pogut consolidar l’espai i completar el seu equipament per oferir el màxim d’opcions als i les joves. Així, explicava que el primer any van tenir uns 8.000 usuaris. L’any 2020 van ser uns 2000 i l’any 2021 es va arribar als 5.000. Tot i que les xifres d’usuaris presencials s’han vist afectades per la situació de pandèmia, el regidor destacava que han assolit un dels principals objectius per els que es va crear aquest espai jove. La promoció del talent juvenil.

Per organitzar els actes del 12 de febrer, s’ha creat una comissió de joves que ha col·laborat en la programació dels diferents actes. Les activitats s’iniciaran al matí amb actuacions musicals i un dinar de carmanyola al migdia. A la tarda hi haurà unes jornades de portes obertes, amb diferents espectacles, que han de permetre conèixer l’equipament. Ho explica des de la comissió de joves Nil Coral.

Precisament els responsables de l’equipament destacaven també que la programació que s’ha tirat endavant amb la col·laboració dels joves és un exemple d’aquesta aposta per la dinamització i promoció del talent juvenil. Miquel Medialdea remarcava que molts d’ells ja són usuaris habituals de La Nau.

Els actes del dia 12 de febrer seran presencials i seguint totes les mesures de prevenció Covid que hi hagi en vigor en aquell moment. Des de La Nau aposten per mantenir i potenciar sempre que es pugui aquest contacte amb els i les joves a les quals s’adreça aquest equipament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: