Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les FSR han donat el tret de sortida aquest dissabte amb una tarda plena d’activitat

La Festa Infantil, un concert de Gospel i el Castell de Focs han omplert la primera jornada de festes d’hivern.

Malgrat els canvis i cancel·lacions que s’han produït al voltant de les festes d’hivern de Vilafranca a causa de la situació sanitària, les Festes de Sant Raimon han començat aquest cap de setmana amb diversos actes. L’activitat va començar dissabte a la tarda amb la Festa Infantil organitzada pels diferents esplais de la Vila. La festa tenia lloc a la plaça Jaume I i va comptar amb jocs de rol per a joves, jocs i danses per a infants i berenar per a tothom. Des de l’Agrupació Escolta La Canadenca estaven molt contents de poder participar un cop més a les festes. Ho explica la Judit Jansà.

Dissabte també tenien lloc les Vesprades dels Raimons amb un concert d’Essència de Gospel a l’Església de Sant Francesc. Una actuació que els servia per donar el tret de sortida a una nova temporada marcada pel seu quinzè aniversari. Escoltem el director de la coral, Argemí Curto.

Per a arrodonir el primer dia de festes, la jornada va finalitzar amb un castell de focs a la Plaça Penedès a càrrec de Els 3 Mosqueters.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: