Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Aula d’Extensió Universitària reprèn el curs

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Vilafranca ha reprès el curs amb presencialitat al Fòrum Berger.

Fa 30 anys que Vilafranca disposa d’una Aula que acosta formació universitària per a la gent gran. Una activitat que va quedar afectada per la pandèmia de la Covid el curs 2020-2021, però que enguany va tornar a iniciar l’activitat. Es mantenen les conferències però de moment no s’organitzen sortides.

Aquest dijous s’ha reprès el segon trimestre amb presencialitat a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer i dues sessions per la restricció del 70% d’aforament. El musicòleg, Francesc Lozano, va presentar un repàs a la història de la Sarsuela.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: