Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur ha crescut a l’Alt Penedès el mes de desembre

L’Alt Penedès ha tancat l’any 2021 amb augment de les dades de l’atur. En concret a 31 de desembre s’han registrat 5.249 persones aturades a la comarca, el que suposa 177 aturats més que al novembre.

A Vilafranca hi ha 2.141 aturats, amb un increment de 106 persones respecte del mes anterior. A Sant Sadurní l’atur s’ha reduït en 4 persones i ara hi ha 478 aturats. A Santa Margarida i els Monjos hi ha 420 aturats, amb un augment de 52 persones respecte el mes anterior i a Gelida l’atur ha baixat en 4 persones i ara se situa en 374 aturats.

A Catalunya l’atur s’ha reduït aquest mes de desembre i les xifres contrasten amb les de la comarca. El resultat a l’Alt Penedès recull, entre d’altres, els efectes del tancament de l’empresa Robert Bosch a Castellet i la Gornal.

Si es comparen les dades amb les del mes de desembre de l’any passat es pot percebre una clara millora del mercat laboral. Al desembre de l’any 2020 hi havia 1.455 aturats més a la comarca de l’Alt Penedès que aquest darrer mes de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: