Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC acusa l’Ajuntament de no cooperar per a que Vilafranca sigui independentista

Entre els motius de l’acusació constaten, entre altres, el fet de que s’han aprovat 3 mocions sobre la sobirania fiscal i que aquesta encara no s’ha aplicat.

Representants de l’Assemblea Nacional Catalana han denunciat en roda de premsa que l’equip de govern no fa suficient per a que Vilafranca sigui un municipi completament independentista. L’ANC ha llegit una carta davant dels mitjans que farà arribar a tots els socis amb els principals motius pels quals consideren que no tenim una vila independentista. Entre ells constaten el fet de que s’han aprovat 3 mocions sobre la sobirania fiscal i que aquesta encara no s’ha aplicat. Ho explica Marc Barqué.

Al·leguen altres raons com que no s’ha fet un mural commemoratiu al Parc 1 d’Octubre, el fet que només hi hagi una senyera a la ciutat, que Vilafranca no compti amb un cartell com a municipi adherit a l’AMI o que el govern pacti amb partits del 155.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: