Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La web de rtvvilafranca permet escoltar seccions del magazine Penedès en Xarxa

Una de les novetats de la pàgina web de Ràdio Vilafranca i Penedès TV situa l’emissora en un lloc capdavanter en l’oferta de continguts, i de forma pionera en els mitjans de proximitat.

Es tracta de la possibilitat d’escoltar, de forma individualitzada, seccions vilafranquines del magazine de ràdio Penedès en Xarxa. Fins ara aquestes seccions es penjaven al web dins de les franges horàries, però ara ja es poden trobar personalitzades diàriament. Es tracta de les seccions Feinejant amb Filosofia amb Pere Martí, Cuina amb Gemma Riera, Pantalles amb Carles Gala, De vinya i vins amb Xavi Viles, Recomanacions literàries amb Anna Ruíz Mestres, Els consells de la Dra. Ai que em peto amb Maria Rodríguez, Alimentació Saludable amb Astrid Barqué, Teatre amb Clara Cols, Cinema amb Marc Compte, a banda també d’una selecció de les principals entrevistes. Penedès en Xarxa és un magazín matinal de ràdio coordinat per Ràdio Vilafranca i realitzat conjuntament amb Domenys Ràdio, Canal 20 Olèrdola i Ràdio Sant Sadurní, amb el suport de La Xarxa.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: