Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala dels Trinitaris ha iniciat l’any amb l’exposició ‘Traces’ de Kristof Willemsem

La cerca d’un llenguatge que parli per ell més enllà de les paraules és el que l’empeny a investigar i crear el traç pictòric.

Nascut l’any 1972 a la ciutat de Mortsel a Bèlgica, Kirstof Willemsem emigra amb la seva família l’any 1983 a Barcelona. Després de recórrer diferents territoris del país, s’instal·la a Sant Joan de Mediona on hi té la residència i l’estudi i és des d’aquí on crea i presenta l’obra que podem veure ara a Vilafranca. De formació autodidacta en el món de les arts plàstiques l’artista parteix fonamentalment de la seva formació com a psicòleg.
Kristof percep l’expressió pictòrica com a una eina que li permet sostenir la incertesa en un intent constant, l’intent de l’art. Aquesta recerca sanadora s’ha convertit, amb els anys, en el seu llenguatge.
L’acte inaugural es va fer divendres i comptava amb una presentació a càrrec del filòleg Martí Ribas. Traces es podrà visitar a la Sala dels Trinitaris fins al 13 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: