Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Diputació actualitza la cartografia topogràfica digital escala 1:1000 de Sant Quintí

La Diputació actualitza la cartografia topogràfica digital escala 1:1000 de Sant Quintí

Aquesta eina facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques.

Els treballs cartogràfics, que han tingut un cost de 15.700 euros, inclouen un total de 314 hectàrees del municipi i recullen el sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística i la gestió del seu àmbit territorial.

La nova cartografia ha estat realitzada a partir de la fotointerpretació de fotografies aèries mitjançant tècniques fotogramètriques i del treball de camp, i segons el Plec d’especificacions tècniques aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

La cartografia topogràfica urbana digital escala 1:1.000 és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, i s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, xarxes de serveis, la cartografia de cadastre i equipaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: