Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La capella de Sant Joan acull el projecte expositiu ‘Retrats d’Història’

La capella de Sant Joan acull el projecte expositiu ‘Retrats d’Història’

L’exposició ‘Retrats d’Història. Retrats emocionals de la història del teatre Casal’ serveix per commemorar el centenari de la sala de la societat, i mostra els records d’alguns dels socis.

El Casal Societat La Principal de Vilafranca presenta a partir d’aquest divendres 28 de gener a la Capella de Sant Joan aquesta mostra audiovisual, que s’emmarca en el centenari de la sala de la societat.

En el marc d’aquesta efemèride s’ha realitzat un treball de recerca per conèixer algunes de les històries humanes de socis de l’entitat, i traslladar a la imatge l’espai al que estan associades. Un treball realitzat pel fotògraf penedesenc Toni Galitó i l’equip tècnic de l’entitat, que ha permès endinsar-se en les vivències d’una vintena de testimonis que han despullat els seus records i emocions davant el fotògraf, per copsar una dualitat on, tan important és el relat, com l’espai físic que conté aquell record.

La inauguració d’aquest projecte tindrà lloc aquest 28 de gener, a les 8 del vespre. ‘Retrats d’història’ es podrà visitar fins el diumenge 27 de febrer, en els horaris habituals de la Capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: