Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La biblioteca Torras i Bages posa en funcionament dues màquines d’autopréstec de llibres

Des d’aquest divendres, la biblioteca Torras i Bages de Vilafranca disposa d’un nou servei d’autopréstec de llibres que millora el servei de l’equipament

Dues màquines fan aquesta funció facilitant als usuaris la recollida i retorn de les obres que van a buscar a l’equipament. D’aquesta manera es millora l’eficiència i l’accessibilitat del servei de la biblioteca.

El seu funcionament, a més, és senzill i només cal seguir les instruccions que detallen les mateixes màquines.

Per solucionar qualsevol dubte i explicar el funcionament dels aparells, els treballadors de la biblioteca ajuden als usuaris explicant la metodologia de les màquines.Tot el fons de llibres disponible a l’equipament està incorporat dins d’aquest nou servei perquè s’ha posat un xip de reconeixement a la totalitat de les obres que es poden adquirir com a préstec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: