Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es modifica el programa de les Festes de Sant Raimon per adaptar-se a les mesures Covid

Els actes anul·lats són: el sopar del Bitllet, el Raimons Festival, les havaneres, el tast Raïm-on i el vermut electrònic.

L’organització de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca, que se celebren del 14 al 28 de gener, ha informat d’algunes modificacions al programa d’actes per ajustar la celebració a les mesures de prevenció Covid-19 vigents.

Un cop analitzades les restriccions, tant d’aforament com d’horaris, i tenint en compte que és molt probable que les mesures actuals s’allarguin dues setmanes més, afectant així de ple les Festes de Sant Raimon, l’Agrupació de Raimons ha decidit la suspensió d’alguns actes i la modificació d’altres. Els actes anul·lats són: el sopar del Bitllet, el Raimons Festival, les havaneres, el tast Raïm-on i el vermut electrònic.

Els actes amb modificacions seran el castell de focs, que tindrà lloc aquest dissabtes a les 21h, i el concert de Fakers, amb David Palau, que es farà el dissabte 22 a les 20h al pati de l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: