Dijous, 18 d'abril de 2024

Empat a Taradell (1-1) i primera volta sense derrotes pel Digittècnic Vilafranca

Els vilafranquins sumen un bon punt a la pista d’un rival de la zona alta per tancar i arriben a l’equador de la lliga sense haver perdut cap partit. Dissabte, contra el SHUM, inici de la segona volta

El Digittècnic Vilafranca segueix vivint una temporada de dolç després de sumar un bon empat a la pista del Taradell. Amb el resultat final d’1-1, els vilafranquins han aconseguit completar una primera volta de campionat quasi perfecta, sense cap derrota al caseller. Només 3 empats i 8 victòries.

I això que el partit d’aquest dissabte a la comarca d’Osona va començar girat. Es van avançar els locals quan només s’havia consumit un minut i mig del temps reglamentari. Xavi Crespo va estar hàbil aprofitant un refús de la defensa vilafranquina per fer l’1-0.

Un partit amb poca història al primer període i que es va acabar de decidir al segon temps. A 17 pel final Dani Rodríguez va disposar d’una directa per ampliar la renda, però la bola va marxar alta.

Però el Vilafranca va saber esperar el seu moment per empatar el partit. Amb un quart d’hora per endavant, bola llarga de Manu Necchi i Arnau Ribas posa l’stick per perforar la porteria local.

A pocs segons pel final, en la darrera jugada, el Taradell encara va donar un ensurt al Patí, però es va topar amb un encertat Luka Hernández.

I això no s’atura. Ara els vilafranquins segueixen immersos en la competició, amb partit aquest proper dissabte a les 8 del vespre a la pista del SHUM, en l’inici de la segona volta de la lliga.