Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum ha estrenat ‘Arxiu Most’, un nou cicle anual de cinema i vi

Un cop el mes i durant un any, es dedica una sessió a una regió vitivinícola concreta que es pot conèixer a través de peces audiovisuals que s’han presentat al Most Festival.

El Museu de les Cultures del Vi de Catalunya ha estrenat aquesta setmana un nou cicle que marida cinema i vi. Es tracta de l’Arxiu Most.
A més, l’activitat es complementa amb una selecció de vins del territori en qüestió.

Suïssa, França, Eslovènia, Geòrgia, Sud-àfrica, Xina, Itàlia, Portugal, Jerez de la Frontera, Galícia, Grècia i Canadà seran els territoris vinícoles pels quals es podrà viatjar al llarg de tot l’any gràcies a Arxiu Most. La primera sessió tenia lloc el dimarts 25 de gener, amb Suïssa com a convidada especial, i amb la projecció de dos curtmetratges que apropen l’espectador a la bellesa natural i humana del país helvètic. D’una banda, ‘Maye et fils’ (David Maye, 2009), Gran Premi del Jurat del Most 2011, i de l’altra, ‘Une année vigneronne’. Els vins d’aquest mes de gener són els de la zona del Valais, territori convidat a l’edició del 2018.

Des del Vinseum expliquen que ja estan treballant per la propera edició del Most Festival, que es farà del 3 al 13 de novembre d’aquest 2022 al Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: