Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca, pendent de les PCR d’aquesta tarda per reincorporar els jugadors confinats

El conjunt vilafranquí realitzarà proves a tota la plantilla abans del primer entrenament de la setmana amb l’esperança de poder tornar a comptar amb tots els jugadors pel partit de diumenge

Durant aquesta tarda de dimarts el Vilafranca realitzarà proves PCR als jugadors per comprovar si hi ha més casos positius en COVID-19 entre la plantilla. També estan citats els 4 jugadors que acaben de passar la malaltia, que, en cas de donar resultat negatiu, ja podran deixar enrere el període de quarantena. L’objectiu, a hores d’ara, és poder recuperar a tots els afectats, totalment asimptomàtics, i poder encetar la setmana d’entrenaments amb tots els efectius disponibles.

Un dels jugadors afectats ha estat el jove David Acedo, un dels noms claus de l’equip aquesta temporada. En entrevista als micròfons de RTV Vilafranca, Acedo relatava que els dies d’aillament han estat llargs i feixucs, però amb una simptomatologia molt lleu. El jugador també afegia que es troba “amb moltes ganes” de tornar a trepitjar el verd.

Si tot va segons el previst, diumenge a 2/4 de 5 de la tarda es disputarà l’Olot – Vilafranca, un dels millors partits que es poden veure avui dia a la categoria. L’Olot arriba al partit com a líder i amb una dinàmica molt positiva, 4 victòries consecutives, la darrera, per la mínima, als Canyars, contra el Castelldefels. Ara mateix, els de la Garrotxa són un dels equips a batre.

Un dels objectius del Vilafranca de cara al final de temporada és aconseguir una de les quatre places de playoff d’ascens a la 2a RFEF. Al vestidor confien en assolir aquesta fita, però no serà fàcil. De moment, molta igualtat al Grup 5 de Tercera.

Aquesta tarda, les darreres proves diagnòstiques esbrinaran si Ivan Moreno ja podrà recuperar tots els afectats pel virus durant aquesta setmana, i encarar el partit de diumenge amb normalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: