Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca, a aixecar el vol contra el Castelldefels

L’equip d’Ivan Moreno busca passar pàgina després de la derrota a Olot i sumar la primera victòria de l’any, una victòria que seria important per no allunyar-se de la zona de playoff

El FC Vilafranca ha entrenat aquesta setmana amb la vista posada en el partit de dissabte contra el Castelldefels. Després de la desfeta davant l’Olot, l’equip buscarà retrobar sensacions i revertir la dinàmica amb una victòria.

L’entrenador Ivan Moreno comenta que l’accident de diumenge ha de servir com a exemple del que no ha de tornar a passar. En aquest sentit, Moreno també explica que dissabte espera una reacció dels seus jugadors, i tornar a reprendre el camí de la victòria, que s’està resistint als vilafranquins en les dues darreres jornades.

Sobre el proper rival, l’entrenador destaca els punts forts d’un Castelldefels que ha estat capaç de sobreposar-se a un inici de lliga complicat. Un equip, destaca Moreno, en línia ascendent i que és tretzè, amb 18 punts.

Un dels aspectes que serà determinant per millorar la dinàmica de resultats serà la parcel·la defensiva. Un apartat que va ser clau en el primer tram del curs.

El Vilafranca arribarà al duel de dissabte a les 17h, contra el Castelldefels, en 7a posició amb 27 punts, a tres de la darrera que dona accés al playoff, i que ara mateix ostenta el San Cristóbal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: