Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca, líder invicte, estrena l’any aquest dissabte a casa davant l’Alpicat

Aquest dimecres al vespre (20h.) l’Alpicat recupera el seu partit pendent davant el Sant Cugat, abans de visitar el Patí el cap de setmana

Gairebé un mes després, el Patí Vilafranca es posa en marxa per encarar el primer partit de l’any 2022 a l’OKLliga Plata. Serà dissabte, a partir de 2/4 de 8 del vespre, en la visita de l’Alpicat a la Poliesportiva, que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

El rival de dissabte, l’Alpicat, és l’actual 4rt classificat de la categoria amb 15 punts, a 8 dels vilafranquins, però amb un partit pendent de disputar. Aquest dimecres a les 8 del vespre, l’equip del Segrià recupera el seu partit contra el Sant Cugat, corresponent a la jornada 9, la darrera abans de l’aturada nadalenca.

L’Alpicat arriba al duel de dissabte a l’espera de veure si redueix la diferència amb el líder vilafranquí, i acumulant un balanç irregular en els darrers partits de lliga sumant 5 dels últims 12 punts en joc. Tanmateix, els lleidatans van acomiadar l’any sumant una contundent victòria per 7-1 davant el Taradell, actual segon classificat.

El Vilafranca, comandat per Toni Porta, va tornar ahir als entrenaments després d’una llarga aturada durant el Nadal. L’equip, atent també a la situació dels contagis de COVID-19, que en aquestes dates està afectant a tots els àmbits de l’esport.

Per tancar l’any, el Vilafranca va sumar un bon empat a la pista del Sant Just, després d’una ratxa de 5 victòries consecutives. De cara al partit de dissabte, si la COVID i les lesions no diuen el contrari, el Patí podrà comptar amb tots els seus jugadors, inclosos Manu Necchi i Tomás Villares, que ja van reapareixer en el darrer partit de lliga.

Dissabte a partit de 2/4 de 8 del vespre, Digittècnic Vilafranca – Alpicat, una estrena de l’any a la Poliesportiva, que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: