Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El patge Raimon encara el final del recorregut per Vilafranca recollint les cartes per als Reis

Després d’una setmana molt intensa, el patge Raimon està acabant ja el seu recorregut per tots els barris de Vilafranca en el que ha anat recollint dia a dia les cartes de les nenes i els nens

Avui dilluns ha estat el torn del barri del Poblenou on, a la seu de l’associació de veïns, un elevat número d’infants han desfilat durant tota la tarda entregant les seves cartes.

La tònica general dels dies de treball del patge Raimon ha estat la de molta més feina que l’any passat quan, per culpa de les moltes restriccions generades per la pandèmia, un bon grapat de famílies es va quedar a casa i va fer entrega de les missives a través d’altres mitjans.

En el cas del Poblenou, aquest any estan especialment satisfets per la tornada del patge Raimon al barri. Aquest fet també ha provocat un major interès per part dels veïns del sector.

Des dels barris també es valora de forma positiva la modificació del recorregut de la cavalcada de dimecres. El nou recorregut prioritza el pas per carrers i avingudes de la vila que siguin el suficientment amples per a garantir la seguretat sanitària de tots els assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: