Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia supera amb comoditat l’Alcobendas per 2-5 i serà cap de sèrie a la Copa del Rei

Amb aquesta victòria en el partit ajornat contra l’equip madrileny, els de Sant Sadurní acaben la primera volta de l’OKLliga en quarta posició

El Noia ha aconseguit la certificació de cap de sèrie per la propera edició de la Copa del Rei, a l’imposar-se per 2-5 a l’Alcobendas en partit ajornat de la jornada 13, la darrera de la primera volta. Amb aquesta victòria, els de Sant Sadurní tanquen la primera meitat de la temporada en quarta posició, assegurant-se un encreuament a priori més favorable en la copa del proper mes de maig.

Es van avançar al marcador al minut 9 amb una diana de Jordi Bargalló, que tornava a l’equip després de ser baixa en el partit de Manlleu. Cinc minuts després, Roc Pujadas transformava el segon amb una bona jugada individual superant Isaac Larios sota pals.

Amb els penedesencs dominant, Xavi Costa feia pujar el 0-3 des del punt de penal, resultat amb el qual s’arribava al descans.

Només començar la segona part Eloi Mitjans recuperava una bola i acabava assistint Bargalló perquè signés el 0-4 i el seu segon gol de la nit.

Al 29, l’Alcobendas va retallar distàncies mitjançant Íñigo Artacho. Al 41 una conducció coast to coast d’Àlex Joseph culimava amb una assistència al segon pal per Eloi Mitjans, autor del 5è gol sadurninenc. L’Alcobendas tornava a escurçar diferències quan Miguel López va fer el 2-5, a 8 pel final.

El partit es va tancar amb el 2-5 definitiu i amb l’objectiu de ser cap de sèrie complert. El proper partit dels negre-i-vermells serà a l’Ateneu el dimecres 2 de febrer a les 9 del vespre amb la visita del Lleida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: