Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia es juga ser cap de sèrie de la Copa del Rei en el seu desplaçament a Alcobendas

Aquest dimecres el Noia pot certificar la seva condició de cap de sèrie per la Copa del Rei, sumant una victòria en el partit de recuperació a la pista de l’Alcobendas

El Noia disputa aquest dimecres (20h) un partit crucial, important de cara a la disputa de la propera edició de la Copa del Rei. Amb la classificació ja certificada des de fa setmanes, l’equip de Pere Vàries s’enfronta avui a l’Alcobendas amb l’objectiu de sumar una victòria que atorgaria als de Sant Sadurní la condició de cap de sèrie.

No és una qüestió menor. La condició de cap de sèrie determinaria que l’equip ha estat un dels 4 primers classificats de l’OKLliga arribats a l’equador de la temporada, és a dir, al final de la jornada 14. Al ser cap de sèrie l’equip evitaria un encreuament contra un rival potencialment més fort, evitant, sobretot, al Barça i al Liceo.

El partit contra l’Alcobendas va canviar de data fa un parell de setmanes, i va ser ajornat per la detecció de positius en COVID-19. Ara, el Noia encara aquest partit després de sumar una contundent victòria per 2-7 a la pista del Manlleu el passat divendres. Un partit que van haver de disputar amb un bon grapat de baixes: sense Blai Roca, Xavi Costa ni Jordi Bargalló, i tampoc va poder estar a la banqueta l’entrenador Pere Varias.

Una convocatòria que es va haver de completar d’urgència amb la presència dels júniors Jan Marimon, Gerard Montserrat i Joan Tormo.

Per l’Alcobendas serà el segon partit consecutiu contra un dels equips de la zona alta. En el darrer compromís de lliga, derrota a la pista del Lleida, tercer classificat, per 5-1.

El partit a Alcobendas es disputarà avui, a partir de les 20h. Els de Sant Sadurní buscaran una victòria i assolir la condició de cap de sèrie per la Copa del Rei del proper mes de maig. Al Noia només li faltarà recuperar el duel contra el Palafrugell, previst ara pel proper 8 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: