Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca també va acomiadar l’any amb les seves particulars campanades

A través de Twitter, el Vilafranca recollia les impressions de diversos jugadors del club, repassant el que ha donat de sí aquest 2021

Algunes de les cares més reconegudes de la plantilla del Vilafranca van protagonitzar les 12 campanades del club, destacant quin havia estat el moment més important de l’any per a cadascun d’ells. Va ser a través d’una sèrie de vídeos curts a través de la xarxa social Twitter, i gairebé tots tenien en comú el moment de l’ascens de categoria.

Sense dubte un moment molt destacat pel club i també per una generació de jugadors que per primera vegada a la seva carrera assolien una fita d’aquesta mena.

Així doncs, des del conjunt vilafranquí deixaven constància del seu millor record d’aquest 2021 que acabem de tancar aquest passat cap de setmana. Un any gairebé impecable esportivament parlant, ja que l’equip ha aconseguit allargar les bones sensacions de la darrera temporada fins l’actual, iniciant el 2022 en posicions de playoff d’ascens a la 2a RFEF i com un dels millors equips de la categoria.

Salut, alegria i èxits esportius, són els desitjos d’un Vilafranca que, a partir d’aquesta setmana ja tornarà a la competició, amb l’inici de la segona volta, a casa, davant el Vilassar. Serà dissabte a les 5 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: