Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca estrena 2022 aquest dissabte a casa contra el Vilassar

Dissabte, 8 de gener, a les 17h, el Vilafranca rep la visita del Vilassar en el primer partit de l’any. El matx es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca

El Vilafranca de futbol es tornarà a posar en marxa aquest proper dissabte amb el retorn de la competició de Tercera i l’inici de la segona volta del campionat. El primer rival de l’any serà el Vilassar, equip de la zona mitja de la taula en desena posició i encara amb certes opcions d’acostar-se a la atapeida zona de playoff.

Zona de playoff on ara mateix es troba instal·lat el Vilafranca, en quarta posició, i 7 punts d’avantatge amb el rival del cap de setmana. En declaracions a Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, Ivan Moreno ha destacat “l’ambició i les ganes donar-ho tot” que ha mostrat el seu equip en el retorn als entrenaments durant aquests darrers dies.

Els vilafranquins van tancar l’any posant fi a un mes de desembre irregular, pel que fa a resultats, sumant 4 de 12 punts possibles. Després del bon punt sumat a Peralada, derrota a casa davant l’Hospitalet, pel mig, victòria amb aldarulls a Sant Andreu i derrota a casa davant el Sants per acomiadar 2021.

Un dels secrets de l’inici brillant de la temporada va ser la gran solidesa defensiva de l’equip: només 3 gols encaixats en els 12 primers partits. En canvi, són 6 els gols rebuts pel Vilafranca en els últims 4 partits.

Per la seva banda el Vilassar ve de sumar dues derrotes consecutives, 0-1 davant l’Olot i 2-1 a Castelldefels, amb un balanç de 4 punts de 15 possibles.

Una victòria seria la millor manera de començar el nou any, i trencar la mala ratxa dels darrers partits. Un nou entrebanc faria perillar l’actual posició de playoff, enmig d’aquesta lluita oberta amb molts equips implicats, ara mateix fins el 8è classificat, que és el Manresa.

Vilafranca – Vilassar, dissabte, a les 17h, en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: