Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, afectat per la COVID, amb la detecció de 4 positius a la plantilla

De moment, no està en perill la disputa de l’Olot – Vilafranca, previst per diumenge, a les 16.30h

La detecció de diversos casos de COVID-19 a la plantilla vilafranquina van obligar a ajornar el partit que havia d’enfrontar el FC Vilafranca i el Vilassar, aquest passat dissabte. En el retorn de l’equip als entrenaments en els dies previs no s’havia trobat cap cas, però en la prèvia del partit la situació va canviar.

Divendres, a tocar de les 14h, el club va fer públic l’ajornament del partit pels casos positius a la plantilla. Aquest ha estat el primer partit ajornat d’aquesta temporada pel FC Vilafranca, que en aquest curs no havia patit cap canvi de darrera hora, amb tots els partits disputats en l’horari previst.

La situació, pel que fa als contagis, ja va afectar altres equips de Tercera cap al final de l’any 2021. A destacar el cas del Manresa, que va veure ajornat el partit de la jornada 16 al camp del Peralada, un partit que, finalment, es disputarà aquest dimecres a les 8 del vespre.

Aquest darrer cap de setmana, a banda del partit del Vilafranca, també es va acabar ajornant el duel entre San Cristóbal i Granollers. A hores d’ara està el partit d’aquest proper diumenge entre Olot i Vilafranca segueix en peu, i també la resta de partits de la jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: