Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua creixent la xifra de víctimes mortals i ingressos per la Covid

L’informe de seguiment de la pandèmia d’aquest dilluns constata l’evolució de la sisena onada del coronavirus.

En relació a les víctimes mortals des de l’informe del dijous passat hi ha una persona més que ha mort a l’Hospital de Vilafranca, arribant a la xifra de 102 morts des de l’inici de la pandèmia i dos víctimes més als centres sanitaris del Garraf, que arriben als 211 morts. En relació als malalts ingressats als hospitals en aquests moments hi ha 23 persones a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, el que suposa un augment de 5 persones més respecte les dades del dijous passat. I als hospitals del Garraf hi ha un total de 59 ingressats, sis més que els que hi havia en el darrer informe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: