Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Codorníu acollirà el concert i sopar solidari  del Musicveu amb el millor tribut a ABBA

Codorníu acollirà el concert i sopar solidari del Musicveu amb el millor tribut a ABBA

El Festival Musicveu, organitzat per la Fundació Pinnae, ha desvetllat l’escenari on es desenvoluparà el concert d’ABBA – The New Experience previst pel proper 19 de juny.

La ubicació escollida és el celler Codorníu a Sant Sadurní, declarat Monument Històric Artístic Nacional. L’actuació tindrà lloc davant del que es coneix com a Celler Gran, l’antic celler convertit a dia d’avui en museu, i el sopar a l’espai gastronòmic del recinte gestionat per Cal Blay, que rep el nom de “Els Jardins de Codorníu”. Actualment, ABBA – THE NEW EXPERIENCE, és un dels millors tributs a la banda sueca que vol contribuir a difondre els seus èxits amb un espectacle musical i escènic al nivell del grup original. Aquest concert comptarà amb un espectacle de ball a càrrec de l’Escola de Dansa CAS de Vilafranca. En aquest concert, el Festival ofereix la possibilitat de realitzar una visita a les caves Codorníu i tot el seu entorn modernista abans de l’actuació, així com la possibilitat de finalitzar el vespre amb un sopar de forquilla de la mà de Cal Blay gastronomia. Les entrades per aquest concert ja estan disponibles al web www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca en el seu horari habitual. El preu per accedir al concert és de 20 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: