Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila satisfet del resultat de la pista de gel que ha tancat portes aquest diumenge

Avui s’ha iniciat el procés de desmuntatge de la pista de gel que en les darreres setmanes ha estat instal.lada a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca.

Aquest diumenge, el darrer amb comerços oberts abans de Reis, era també el darrer dia de funcionament de la pista. Des de l’Associació Centre Vila la seva gerent, Yolanda Lezcano, explica que muntar la pista enguany va ser una opció de risc, i que la decisió es va prendre abans de saber que hi hauria una nova onada de coronavirus com l’actual.

Des de Centre Vila es mostren satisfets del resultat final de la campanya de la pista de gel. Assenyalen que han rebut moltes visites d’arreu de Catalunya de persones que a més de patinar han donat vida econòmica a botigues i restaurants.

En relació al balanç econòmic de la campanya de Nadal d’enguany encara caldrà fer números però la sensació és que està anant força bé. Aquest diumenge, el darrer de comerços oberts abans de reis, ha estat més tranquil.

Però segons el joier, Xavier Lecegui, està sent una campanya força bona, malgrat que a diferència de l’any passat, quan les sensacions eren d’anar a millor, enguany la sensació a la recta final és d’anar a pitjor.

Des de la botiga Desigual de Vilafranca parlen també d’una campanya de Nadal força acceptable, amb distribució irregular en funció de les setmanes. Una campanya que ara, quan comencen les rebaixes pot tornar a engrescar-se.

L’activitat comercial continua a Vilafranca i demà i dimecres s’instal·larà un mercat de reis a la rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: