Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge torna la 10K a Vilafranca, després del parèntesi obligat del 2021

La setmana passada es va comunicar la suspensió de la mini-10K, mentre la 10K segueix endavant aplicant una sortida esgraonada

2 anys després torna la 10K als carrers de Vilafranca. Una cursa que l’any passat no va poder-se celebrar a causa de la pandèmia de coronavirus i que torna aquest diumenge, 30 de gener, no sense canvis, encara obligats per la situació sanitària. De fet, la setmana passada es va anunciar la suspensió de la mini-10K i un grapat de mesures aplicades a la cursa gran, com ara la sortida esgraonada.

Enguany, tot sembla remuntar i gran part de les activitats i esdeveniments van reincorporant-se al calendari esportiu. A finals del 2021 es va celebrar de nou la Mitja de l’Espirall, i en aquest 2022 la 10K no fallarà.

Una cursa, la 10K, que s’ha fet esperar. Això s’ha vist reflectit en el volum d’inscripcions, arribant a l’objectiu fixat en 1200 participants. Diumenge la cursa s’iniciarà a les 10 del matí i tindrà un recorregut amb dues voltes al circuit urbà de 5 kilometres, amb sortida i arribada davant l’estàtua de la Rambla de Sant Francesc.

Els darrers guanyadors de la prova van ser Abdessamad Oukhelfen, posseidor del record de la prova amb 29’25, i Míriam Ortiz, que va creuar la meta acabant en 34’51, a 40” del record de la prova, propietat de la vallenca Marta Galimany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: