Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana s’enceten els actes de les Festes de Sant Raimon, adaptats a la Covid

L’Agrupació de Raimons ha hagut de suspendre alguna de les activitats programades, ja que era complicat poder-les ajustar a la normativa de l’actual situació sanitària.

Les Festes d’Hivern de Vilafranca es van presentar ja fa algunes setmanes amb un programa força engrescador per aquest mes de gener, i sota organització un any més de l’Agrupació de Raimons. Finalment però, del que hi havia previst s’han hagut de suspendre alguns actes a causa de l’actual situació sanitària.

Raimon Solà apunta que aquest cap de setmana ja es fan els primers actes.

Del cartell com dèiem han caigut alguns actes, entre ells el Raimons Festival previst per aquest dissabte amb quatre grups, i que era una de les propostes més engrescadores del programa. Per contra es manté una altra de les grans apostes d’aquest 2022 com és el concert amb Raimundo Amador del 28 de gener.

Precisament aquest concert serà el darrer actes de les Festes de Sant Raimon del 2022, i Solà explica que han mirat de mantenir en el programa tots els actes que permetien garantir el compliment de l’actual normativa.

Mentre duren les festes l’Agrupació de Raimon manté obert també el concurs d’Instagram, per participar cal etiquetar les fotos amb #raimons2022.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: