Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha reubicat les parades del mercat dels dissabtes

Des Del dissabte passat torna a haver-hi canvis en la disposició de les parades del Mercat dels Dissabtes.

Per una banda, les parades que abans de la pandèmia estaven al carrer de la Cort han tornat al seu lloc original. Aquestes parades estaven situades actualment al lateral del tram sud de la rambla Nostra Senyora i a la calçada de la rambla, a l’alçada de la plaça del Penedès. Per altra banda, les parades del lateral de la rambla Nostra Senyora del tram nord s’han posat a la calçada de la rambla, a l’alçada de la plaça Penedès, ja que al seu lloc s’hi ha posat la Fira de Santa Llúcia. També fins al 31 de desembre, les parades afectades per la pista de gel, estan ubicades al lateral de la rambla Sant Francesc i de la rambla Nostra Senyora. A les places de la Vila i Sant Joan, alguna parada també ha tornat al seu lloc original arran de la col·locació de l’arbre de Nadal a la plaça de la Vila. Aquestes reubicacions estan motivades també per la millora de les condicions sanitàries que han permès no haver de mantenir el tancament perimetral dels mercats no sedentaris. D’altra banda, durant les festes nadalenques, els Mercats que correspondrien als dissabtes 25 de desembre i 1 de gener passaran a celebrar-se els divendres anteriors, el 24 i el 31 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: