Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una desena d’entitats han participat al Fòrum Obert sobre voluntariat

Entre totes les entitats participants van debatre sobre com ha afectat el confinament degut a la pandèmia de la Covid-19 a les entitats i als voluntaris i quines solucions poden adoptar.

Aquest dijous Cal Noi Noi va acollir un primer Fòrum Obert titulat ‘La participació del voluntariat a les entitats després de la pandèmia. Com fomentar-la? Reptes i oportunitats’. Es tracta d’una iniciativa d’Òmnium Cultural que facilita l’expressió de diferents posicions i l’escolta activa en relació a un tema rellevant per a la comunitat com és el voluntariat. Entre totes les entitats participants van debatre sobre com ha afectat el confinament degut a la pandèmia de la Covid-19 a les entitats i als voluntaris i quines solucions poden adoptar. Des de Càrites, la Mari Carme Pàmies, explica que es troben a faltar voluntaris amb una certa continuïtat.
Des del Sindicat de Llogateres, el Josep Barberà, manifesta que els voluntaris que hi formen part tenen un cert risc i això molts cops influeix a l’hora de trobar-ne de nous.
Al Fòrum Obert van participar una desena d’entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: