Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una bona actuació de falconers i exfalconers clou els actes del 62è aniversari dels Falcons

Els Falcons han arribat al final d’una curta i atípica temporada falconera, marcada per la Covid.

Però tot i així la colla, no ha volgut desaprofitar l’avinentesa i ha organitzat la celebració d’un seguit d’actes per commemorar el 62è aniversari, que com és tradicional, s’ha celebrat aprofitant el pont de desembre. La traca final de l’aniversari va ser aquest dimecres amb l’actuació de Falcons i ExFalcons. A les 12 del migdia es va fer un petit cercavila que recorria els carrers del centre. Amb una una tronada, i acabant al Casal on es va fer l’actuació. Una actuació que posava fi a una temporada del tot atípica.

Els Falcons i ExFalcons van fer en primera ronda dues escales de 8 simultànies, seguides d’11 pilars de 3, a la tercera ronda van completar dues pires 5/4 i una pira 5/5 simultànies. També van oferir a la quarta ronda una piràmide drtes de 4 una de 5 i un retaule, que és una figura recuperada que feia la colla antigament. Posteriorment van afegir a la jornada dues torretes i un 3 de 6 net, dos ventalls grans i dos de petits i per acabar dos pilars de 4 i un pilar de 5.

El tret oficial de sortida el donava el tradicional pregó d’aniversari, que es va celebrar el divendres 3 al Teatre de Cal Bolet, i que anava a càrrec de Marta Martínez i Bernús, una exfalconera molt estimada per la colla.

El dissabte es van fer tastos al local de la colla. Entre d’altres un Tast de vins dels Premis Vinari., conduit per el sommelier Daniel Vázquez.

El diumenge es va reservar per celebrar un dels actes estrella, un Correfoc amb la col·laboració dels Diables de Vilafranca i en commemoració del 30è aniversari del primer correfoc organitzat a la vila que va ser fruit de la col·laboració de les dues entitats.

Amb aquests actes es donava per acabada no només aquesta temporada falconera, sinó tots els actes del 62è aniversari de l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: