Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna ‘Tastets al Mercat’ el dissabte 18 de desembre

Torna ‘Tastets al Mercat’ el dissabte 18 de desembre

A la plaça de l’Oli hi haurà possibilitat de tastar tapes de productes de proximitat del mercat, amenitzades amb l’actuació del grup penedesencs ‘Nadales Jazz Band’.

El proper dissabte 18 de desembre hi haurà una nova edició de ‘Tastets al Mercat’ a la plaça de l’Oli de Vilafranca. L’activitat proposa la combinació de l’oferta gastronòmica d’algunes de les parades del Mercat de la Carn amb una actuació musical.

Les parades posaran un lloc de venda a la plaça de l’Oli oferint tapes dels seus productes, a punt per degustar, alguns cuinats allà mateix. S’oferirà una àmplia gamma de productes km0, des de truites variades, crepes salades, pastissos, mini hamburgueses variades, mandonguilles o patates l’Olot, acompanyat amb cervesa artesana i vins i caves del Penedès.

La proposta gastronòmica estarà amenitzat amb el jazz del grup penedesenc ‘Nadales Jazz Band’, que oferiran nadales harmonitzades a ritme de jazz i bossa. Amb un format acústic, ens oferiran temes clàssics de John Coltrane, Jimmy McHugh o Bart Howard entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: