Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí Sarroca organitza diversos actes per la Marató de TV3

Sant Martí Sarroca organitza diversos actes per la Marató de TV3

Els actes es van iniciat amb un programa a Sarroca Ràdio, i van seguir amb una marxa de torxes fins el Castell.

El passat 11 de desembre Sant Martí Sarroca es va abocar per col·laborar en la Marató de TV3. L’emissora municipal Sarroca Ràdio va emetre un extraordinari i dinàmic programa en directe de dues hores i mitja, que es podia escoltar per les ones, per internet i a través d’uns altaveus situats al carrer.

Posteriorment, es va iniciar una marxa de torxes des de la Placeta de l’1 d’Octubre fins dalt del castell. Hi van participar unes 140 persones i es van recaptar 480 euros, import que es va destinar a la Marató. En arribar al castell, els participants van ser obsequiats amb una xocolatada i entre tots es va realitzar una performance seguint una de les cançons del disc de la Marató, que va ser enregistrada en vídeo i penjada a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: