Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rafel Nadal presenta a Vilafranca ‘Quan s’esborren les paraules’

L’escriptor gironí presentarà avui a dos quarts de vuit del vespre, a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca la novel·la que clou la trilogia familiar.

Una trilogia iniciada amb Quan érem feliços i que va tenir la seva continuïtat amb Quan en dèiem xampany. L’obra de Rafel Nadal serà introduïda pel poeta, escriptor i gestor cultural, Àlex Susanna, en el decurs d’una acte organitzat conjuntament per l’editorial i La Cultural llibreria.

Deu anys després de fer la seva irrupció amb força a la literatura catalana, dècada en la qual s’ha convertit en un dels autors més llegits a casa nostra, Rafel Nadal torna a capbussar-se en la memòria familiar per fer emergir un món, la Girona dels seus anys d’infantesa i joventut, que s’ha fet fonedís, de la mateixa manera que els seus protagonistes o bé ja no hi són –el Manel Nadal, la figura paterna- o bé han emmudit, com la Montserrat Farreras, mare de l’escriptor a qui una malaltia ha llevat, des de fa quatre anys, la facultat de parlar, de donar nom a les coses i als éssers estimats.

En acabar la presentació se servirà una copa de Masia Freyé, un vi elaborat amb les varietats syrah i sumoll amb el qual el celler Vallformosa va obtenir el premi Gran Or a la convocatòria d’enguany del Vinari.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: