Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Localitzat un punt de desballestament il·legal de vehicles a Castellví de la Marca

Agents Rurals localitzen un punt de desballestament il·legal de vehicles en una finca rústica a Castellví de la Marca.

L’actuació d’Agents Rurals es va iniciar arran de la detecció de moviments sospitosos de vehicles en una finca rústica tancada a Castellví de la Marca. Els agents van constatar que en aquesta propietat s’hi estava duent a terme una activitat de dipòsit i desballestament de vehicles amb l’objectiu de vendre’n les peces resultants. Els agents hi van trobar una gran quantitat de vehicles i peces, així com residus generats de l’activitat –molts d’ells considerats perillosos- com olis, plàstics i productes químics, a més de pneumàtics en desús.

Els agents rurals van comprovar que tots aquests residus no es tractaven com preveu la normativa vigent de gestió de residus ja que es trobaven directament abocats a terra o s’incineraven a la mateixa finca.
S’ha tramès la denúncia a l’Agència de Residus de Catalunya i s’ha notificat l’existència de l’activitat il·legal a l’ajuntament de Castellví de la Marca. També s’ha instat la persona denunciada que netegi la zona de tots els residus i en faci una gestió correcta mitjançant un centre de tractament de residus autoritzat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: