Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola de dansa Assumpta Trens, un any més, amb La Marató de TV3

L’Escola de dansa Assumpta Trens, un any més, amb La Marató de TV3

S’oferiran dues sessions, per tal de garantir les mesures sanitaris relacionades amb la Covid. Els espectacles són gratuïts i es podran fer les donacions en unes guardioles a l’entrada del Casal.

Aquest diumenge 19 de desembre, torna l’espectacle ‘Tastets de Dansa’, una mostra de dansa solidària vinculada a La Marató de TV3. Aquest any, La Marató està dedicada a la Salut Mental, un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Enguany, el funcionament dels ‘Tastets de Dansa’ serà una mica diferent per garantir al màxim la seguretat de les persones assistents i per prevenir possibles restriccions en l’aforament. Hi haurà dues sessions diferents, la primera a les 11 del matí, en la que ballarà l’alumnat més petit de l’escola i la segona a la 1 del migdia, en la que ballarà l’alumnat jove i adult i de l’escola. Ambdues tindran lloc al Teatre Casa i, entre sessió i sessió, s’haurà de buidar la sala del teatre al complet.

Les invitacions per assistir als espectacles s’adquireixen anticipadament a través del web www.entrapolis.com/entradas/tastets2021. També s’obrirà taquilla una hora abans de cada sessió, per posar a disposició del públic els seients que quedin lliures. Si es volen veure les dues sessions, caldrà treure invitació per a cada sessió, per tal de disposar de seient per cadascuna i retirar-les també anticipadament.

Els espectacles són gratuïts i estan oberts a tothom. Ara bé, com cada any, totes aquelles persones interessades a fer els seus donatius a La Marató, podran fer les seves aportacions econòmiques en unes guardioles dipositades en l’entrada del Teatre Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: