Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Sant Sadurní Josep Maria Ribas es planteja deixar la política al final d’any

Ribas no ho ha confirmat però ha deixat bastant clar que el proper dimecres, dia 15, en el Ple de renúncia del càrrec donarà a conèixer definitivament la seva decisió.

Aquest matí en el transcurs d’una entrevista en el programa de ràdio Penedès en Xarxa, Ribas ha avançat que s’està plantejant molt seriosament deixar la política, desprès de 18 anys dedicats a l’ajuntament, dels quals més de vuit com a alcalde. Fruit del pacte de govern entre ERC i Junts a Sant Sadurní Ribas ha estat alcalde els darrers 30 mesos i a partir de la setmana vinent es farà el relleu amb Ton Amat de Junts. Aquest moment li ha fet plantejar la possibilitat de deixar la política activa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: