Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupació de Raimons ha suspès tres dels actes principals de les Festes de Sant Raimon

Es tracta del Raimon’s Festival, el sopar del bitllet i el tast Raïm-on.

Segons han comunitat els membres de l’Agrupació de Raimons a la nostra redacció, degut a la situació sanitària del moment, han decidit suspendre tres dels actes més esperats de les festes d’hivern de Vilafranca. Per tant, la novetat d’enguany, el Raimons Festival que havia de comptar amb els concerts dels Pets, Buhos, Suu i Massa queda anul·lat. També se suspenen el sopar del bitllet i el tast Raïm-on ja que el fet d’haver de retirar la mascareta per menjar o beure pot suposar algun risc de contagi i des de l’agrupació prefereixen evitar-ho. De moment queden cancel·lats aquests tres actes i no es descarta suspendre’n més. Tot dependrà de l’evolució de la situació sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: